Det gick braa :)

Idag vaknade jag halv 1 som alltid typ :) Sen bar det av till Högskolan för att träffa en man som skulle interjuva mig och berätta vad projektet går ut för . Det går ut på att man ska träffa en egen jobbcoach som ska hjälpa en med jobb . Eftersom jag just tagit studenten så behövde jag inte vara med på alla delar som projektet skulle handla om . Så det blir bara jobbcoaching och sen skulle dem skicka ut mig på praktik ganska snabbt sa han . Jag tycker det låter toppen :D Får hoppas på att jag kan få ett jobb efter min praktik . Jag börjar på Folkuniversitetet på måndag :)

Jag gjorde inte så mycket annars idag blev en sväng till stan . Hittade den väldig mysig kofta och ett linne :) Kände att jag behövde lite nytt till hösten :D

Nu är jag hemma jag har kollat på Idol och nu kikar jag på Efterlyst :)

 


Svårt?!

Känns som allt bara börjar bli så svårt i livet . Men jag förstår inte riktigt varför ? Jag har just tagit studenten och jag trodde allt skulle bli så bra efter men mina planer rann ut i sanden . Jag söker jobb som fan men känns som att inget händer , mina dagar ser nästan likadana ut och jag kan säga att det är tråkigt . Men det är tur man har sina vänner iaf . Sen så blir jag så jävla sur också , alltså var tror vissa människor att det växer pengar på träd och att jag är den första som plockar dem elr ? A jo jag har inget annat för mig . Jag slösar hur mycket jag vill för det är inte dina jag slösar utan mina !

Idag blev det fika på Expresso house med Sandra , Malin och Rebecka . Det va kul :) Efter det blev det Överby , jag var tvungen att lämna in en väska som hade gått sönder "/ . Sen bar det hemåt och sen träning .

Igår blev det ingen uppdatering för jag va verkligen riktigt trött när jag kom hem . Vaknade av att klockan ringde jag skulle med Frida till Uddevalla . Sen efter det blev det Överby för att köpa present till Blondie . Vi hittade en fin lite present :) Efter det blev det hem o äta sen iväg till Frida sen träning . Sprang 10km + 1h träning i hallen :) Va ganska seg efter kan man ju säga !

Nu blir det iväg o borsta tänderna sen sooooooova ! :D

Imorgon väntar det att gå till Högskolan för jag ska på interju till nått med Folkuniversitetet , vet inte riktigt va det är men berättar mer imorrn .

Sov bäst alla goa läsare <3


Moje najbolje (v.




Idag :

Jag och Ilda åkte till Överby skulle köpa tvättmedel men det sket sig det var slut :( Ilda drog en shoppingday :) Sen träffade vi Elena och åkte hem till mig . Där vi chillade och tjockade oss med mat och snacks och sist men inte minst Shan the man . Det är ju sällan vi kollar på den :)

Nu gör jag inte mycket ska kolla på Ensam mamma söker som börjar nu kom jag på , efter det blir det en dusch :)

Imorgon ska jag med Fridisen till Uddevalla :) <3

Fin dag :)

Vaknade ganska sent som alltid . Kollade mig i spegeln och märkte att hårfi**an var skev . Jag skrev till min bror erica och frågade om hon kunde fixa till det . Klart en brorsa ställer upp :) Bokade tid på ericas hemma salong vid 18.00 :)Fick ett telefon samtal av Frida att Blondie var i stan och om jag hade lust och ses :) Klart , man får ju inte dissa sina vänner . Drog mig in till stan och träffade tjejerna , Blondie va i storstan o shoppade så vi va smakråd :) Hon fann fina saker .

Sen efter stan så gick jag och frida hem till henne fast innan det såg vi ett choklad hjul som vi var tvugna att satsa lite pengar på för att vinna choklad . Jag hade redan tänkt ut mina nummer 10 och 14 . Väl framme vid hjulet kom det massa ungar o skulle spela jag tänkte ta inte mina nummer för fan :) Frida drog på med 4 nummer :) Sen såg jag 9 och 10 var lediga jag typ flög fram . Tanten började stanna hjulet och det var spänt , ungen bredvid mig sa : Jag vill verkligen vinna . jag bara : jag med :) Frida vek sig <3 Sen när den stannade på 10 jag typ skrek inte minst med det det blev en STJÄRNVINST!! 2KG TOBLERONE ! Vem tackar nej , inte jag iallafall:) Niiiiiiice .

Sen vid 18.00 bar det av hem till Erica för hon skulle fixa mitt OJÄMNA hår . Det gick bra , fast förstår att det inte är lätt att klippa i ojämnt hår :) Hon gjorde det galant jag blev jätte nöjd ! <3 Taaack min fina brooor :D


Mycket nöjd även fast det inte syns ! haha :)




 Ojämt ja tack ! Salong Rymi nej tack :)

Blev jämt och fint till slut :)

Viktiga datum !

3 / 10  Blondie har tjejmiddag
9 / 10  Fest i Gbg
10 / 10 Festa i Gbg med Elena och Ilda
23 / 10 DARA BUBAMARA . JAAAA TAACK !!!
3 / 11  Tandläkaren ( haha )
7 / 11  Jugge fest i Vbg :)
14 / 11 Lagfest



Bror vet att du viker dig nu men :) hahhaha !


För kort?

Idag klippte jag mig vid 2 tiden , vet inte om det blev för kort men det finns inte så mycket att göra :) Men det roligaste var att när jag kom hem så såg jag att det var längre på ena sida än andra . Så jag sneade jag ringde nissen , och han bara okej sandra kom kl 4 . Jag tänkte det ska du ge dig fan på att jga kmr :) Påväg in till stan träffade jag Özge och sen Elena som skulle vidare till Almira :) Väl på salongen fixade han till mitt hår , och sa att om det var nått skulle jag komma igen haha ! Efter stan gick jag hem och käkade sen vidare till Özge som jobbade så jag gjorde henne sällskap :D Nu är jag hemma och ska kolla lite tv hade jag tänkt mig :)



Min nya frisyr , ganska kort !

Özge (v.

Caaaaos

Blooooooooooggisch :) Hej alla fina läsare .

Idag har det varit en riktigt seg dag . Jag vaknade 07.15 för jag skulle ta en buss till tandregleringen . Tandläkaren gav mig MVG på tandborstningen :) Fan vad nice ytterligare ett till MVG haha ! Ska skriva med det i mina betyg . Jag hade tid 09.00 , jag var hemma igen vid 10.00 . Då tänkte jag hahah jag brukar ju sova vid denna tiden . Trött som jag var gick jag inte tillbaka tilll sängen utan käkade och sen satte mig vid datan :)
Nu väntar jag på att klockan ska ticka på så jag kan dra till Frida för vi ska på möte med handbollen och sen blir det träning och sen styrka en timme :) Yippppii ! Kommer vara game over när jag är hemma igen . Men det blir att sova ut imorrn , ska klippa mig kl 14.00 :) Kanske blir en sväng till Göteborg imorgon igen men vet inte . Hörs senare !



 Handboll is tha shit :)


Smile :)

Gårdagens bästa kommentar : Vad gör du då din sexige fan ? 

Trevlig dag med Syster <3

Idag var jag i Göteborg det var kul , träffade Diki vi käkade på en thai resturang och tjötade :) Sen drog vi en fika . Efter det träffade vi Elena som också var i Göteborg :) Minglade runt lite sen bar det hem för min och Elenas del . Nu gör jag inte så mycket kollar på Efterlyst . Det är som alltid lika hemskt :(

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska till tandregleringen :) Efter det blir det hem , sen blir det träning och möte :)


                                                        
 


          Jag och Dijana <3                             



                                                   Grattis Pappa på 49års dagen :) /v.

                                                      

                                                Söt liten bild på Pappa , mig och Dijana (v.




God natt bloggen hörs imorrn alla fina läsare :)

Bubi // S


Laku noc !

Vill tillbaks nu !



---- Jag och Elena kollade bilder igår på min data .

Elena : Vem är det?
Jag : Det är Ivan min kusin .
Elena : Okej !
Efter 3sek ( en annan bild )
Elena : Vem är det ?
Jag : Det är Ivan igen.
Elena : Hahah !
En tredje gång och tredje bild
Elena : vem är det ?
Jag : Det är för helvete min kusin Ivan igen .
Vi typ viker oss på mitten båda två . Hahahahha


God natt bloggen <3


Hemma en snabbis :)

Jag nu var jag hemma lite snabbt , har just ätit ska snart iväg till Frida för vi ska till Älhögsborg och lira handboll :) Fikade med Elena , Almira och Frida nyss det var trevligt . Vi snackade som fan och kom fram till många intressanta datum som vi ska dra en fest på heheh :) Nej då . Annars har jag inte gjort nått speciellt idag varit i stan med mamma lite också . Hon var så snäll och köpte mig den efterlängtade mössan som jag lagt in bild på häromdagen :D Hvala mamice <3

Imorgon blir det en sväng till min syster i Göteborg ska bli skoj . Kanske lite shopping men tror inte det hehe . Måste spara mina pengar :) Det är inte lätt att vara arbetslös , men tur man bor hemma .
Imorrn fyller även min Pappa 49år , han börjar bli gammal . Hihi !

Nu ska jag slå min syster en pling så vi hörs nog imorrn för träningen slutar sent och kommer vara helt död :) Heheh !

Saknar dig Diki <3



Bubi // S


Dobro jutro !

God morgon bloggen . Jag vaknade ganska tidigt idag för att vara jag . heheh ! Blev vid 09.30 , annars brukar det vara 12.30 hehe ! Idag ska jag ut igen på min jakt på jobb . Ska lämna in Cv på resturanger hade jag tänkt . Söka servitris jobb :) Jag hoppas snart på att få ett jobb det börjar bli tråkigt att bara sitta hemma . Min dagar ser likadana ut känns det som . Heheh !

Sen blir det att fika med Elena och Almira efter dem slutat skolan . Ska bli kul :) Efter detta bär det av på träning . Springa av mig lite av fikat :)

Men nu ska jag iväg och ta på mig . Skriver sen :D Ha en fortsatt bra dag :)


Jag och Batic <3


// Bubi

Blooooggic !

Idag har jag fått gjort en del så jag har inte haft så mycket tid för att blogga . Heheh ! Jag har varit på Överby och i Oden och lämnat in Cv typ överallt vart jag än kom på :) Så får hoppas att någon hör av sig snart och att jag kan få ett fint litet jobb :)
Efter Överby åkte jag till Thn och träffade min Batic , vi kollade lite på gina och fick med oss en liten stickad tröja hem var :) Heheh ! Sen blev det att äta någonstans så jag sa till henne att jag hade mat hemma att vi kunde äta hos mig , men efter att tele samtal till min Tolk så var det kört för Bato kunde inte äta för det var Svinja :( Så det blev MAX rakt av . En oxburgare som Elena gick på hahahha :) Nej då ! Sen bar det av hem till mig hon hjälpte min med min nya design på bloggen är NÖJD!:) Även en titt i skolkatalogen där det blev Vojska på det hela . Hahahah !
Sen drog jag till Frida vi stack och tränade handboll , det var kul :D Nu gör jag inte så mycket just duschat och ätit ska snart sova är trött :D Hihi ! Hörs imorrn :)

Bubi // Saandrica


Vinter snart kanske ;)

Längtar till vintern :)


Börjar tycka om vintern lite lätt , hehe ! När den kommer ska jag köpa mig den här fin liten mössa som ska hålla min varm om öronen hahah :)



Buuuuuuuuuuuuuuuuurr :)


Min blogg !

Hejsan !

Jag kände för att skaffa mig en blogg som "alla" andra . Hihi :) Hade en blogg innan men jag skrev inte mycket i den men nu tänkte jag att det skulle bli ändring på detta :D Tycker om att få skriva av mig ibland så man får hoppas att det blir uppdatering varje dag . Plus att jag är arbetslös också så kommer det nog bli det :)

Min helg har varit chill . I Fredags var jag och Elena hos ilda och firade henne för hon hade fyllt år . Det var kul , vi fulade oss som alltid typ men . hahha ! Jag sov över hos Ilda , på lördagen fick jag skjuts hem för Ilda och hennes mamma skulle handla i Trollhättan :D


Nu får jag iväg till Özge där hon jobbar och göra henne lite sällskap . Hehe ! Skriver senare :)

Bubi / Saandrica

RSS 2.0