Hård helg :D

Hejsan svejsan min lilla blogg , känner att det var ett ta sen jag skrev här nu . Men jag lever och även min blogg :) Denna veckan har det blivit mycket jobb och även träning . Igår och idag blev det jobba extra på Gina , känns bra ;D Lunchade med Frida i veckan va trevligt . Sen blev det en lunch men Ilda , Elena & Amanda i fredags :D Igår blev det chill men Elena , vi kollade Shan som alltid :)

I veckan blir det jobb , träning och chill med vännerna . Längtar sååååååå mycket till den 12e december för då blir det feeeeest i Göteborg , inte grottan denna gången uten älskade CLUB EXTRA <3 Med min bästa .



Varför ska vissa människor jämföra sig med folk ? Jag känner bara lycka till gumman om du lyckas ! Du kan ju alltid försöka men tror inte det går , hahhaha !


Party Party <3




Bilder säger mer än 1000 ord :) Utgång i Göteborg den 7 / 11 va skojsigt :D



                        Mina söta 2 små pinglor <3 <3



                                    Agovic & Stankovic :)



                          Selimovic & Stankovic :)



                                     Peace <3



                            Festa do jaja xD



                             Håll i väskan ! Hahah :)



                                         Vokim vas ;D



                           Iky , Saandrica & Lenciki <3

Det va en riktigt lyckad kväll kan man säga . Massa dans , skoskav , långt hår , gubbar ( pappor ) , kurdisch :) hahahhaha . Skoja bre det va feeett nice . Vi picnade oss för hela familjen :D Dansade så det rök om oss . Sen efter grottan bar det av hem till Dijana ( min älskade syster ) , vi skulle sova där . Alla 4 i en liten 1a men det gick bra som fan :) <3


Len hud ;)

Vaknade 06.27 , stack upp och käkade sen tog jag bussen till Vänersborg . Efter det tåget till Borås :D Kan ju säga att ansiktsbehandlingen var sååååååååå jävla skönt och det var en toppen julklapp ! :D Så denna julen önskar jag mig en till ! haha :) Hon rekomenderade några bra krämer till ansiktet som kostade ballen . Men man kan ju alltid önska sig i julklapp :D Efter behandlingen kände jag mig som en ny människa kan jag säga . Det var det skönaste kan jag lova .

Efter Len hud blev det SUBWAY , såååå gott kan jag lova :D Sen bar det av hem till Trollhättan , gött o skriva Thn än MELLERUD :D Haha !

Imorgon blir det praktik :) Sen träning . Det är riktigt skoj på Ginatricot , fått in en massa fina varor .

Lördaaaaag <3

Min blogg LEVER !

Hejsan alla fina läsare ;D

Haft lite fullt upp förra veckan , började på Ginatricot på Måndagen sen har det bara flytit på :) Det går riktigt bra på min praktik tycker jag :D Idag var min jobbcoach inne och hälsade på , det va skoj :) På Torsdag kommer min andra jobbcoach :D

I helgen blev det fredagsmys hos Elena :) Men Elena o Ilda , vi kollade idol o tjatade .
Lördags blev det kika handbollsmatch i Uddevalla . Efter det blev det spelkväll hos Frida :) Va skojsigt !
Söndagen blev det match i Hjo , VANN !

Snart blir det att ta bussen in till stan ska träna handboll :)

Imorgon blir det tandläkaren 10,00 :D

Onsdag : BORÅS ! :D

( alla nöjda nu ? )

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest på Lööööööööööööööööööördaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag


RSS 2.0