37

. . . även fast du inte är glad så är jag det . För det är min framtid ! Vissa är glad för din skull , andra bryr sig inte och de tredje låtsas att dem bryr sig men innerst inne är de avundsjuka .




Jag har lyckats och det är jag väldigt glad för .


38

hallåjsan bloggic .

idag var jag o mamma och handlade lite mat på maxmat och Lidl . Nice , fick peka på det jag ville ha . Känns bra att bo hemma (Y) När man flyttar hemifrån blir det nudlar och knäckebröd ! När vi väl skulle in i bussen påväg hem så innan vi ens kom in i bussjävlen jag typ veeeeek mig på mitten . Det satt typ 25 cokoladni ljudi i bussen och kaklade alltså då menare jag typ den ena från främre delen av bussen skrek på den som satt längst bak . Alltså RAKT AV ! Mamma bara ja då är vi på klassresa Caki . Kan ju säga stackars den suedii gubben som satt i mitten av bussen . När jag väl satte mig i bussen hörde inte ett skit vad mamma sa jag bara nickade . Den ena kärringen petade i näsan medans den andra hade med sig en pinne in i buzzen :P Aja iaf vi kom fram . Vilken resa !

väl hemma blev det baka pita . Gottans ! Nu tjockar jag mig m det o lyssnar på skön juggemuzike . Livet leker :)

Praktik väntar nu hela veckan , sen till helgen blir det grillning hos Elena i Mld . Med min brurschor Äläna&Yldä :)




gårdagen : jobb , shoppenzi m bata och sen mc donalds (y)


 


45

... tiden bara rinner iväg klockan är redan 19.06 , men känns som jag ändå hunnit med en del idag . Vaknade hos Ilda efter en såååååå himla rolig kväll . Vi spelade wii var helt galna ! Jag höll på att stå sönder hennes Tv när jag spelade basket och hon själv drog nästan ner lampan :) Sen kom Elena också över en sväng , blev mer wii + mario . Plus en massa kääääk , jag käkade så jag sprack typ . På morgonen blev det inte frukost utan LUNCH . Gott som fan var det Iky , ska be din mamma om receptet . Vi palade golficen efter vår lunch ner till tågstationen , värsta lyxen blev hämtad o körd till tåget . Hvala ti puno duuuuuso !

Jag hoppade inte av i Thn min stad utan förtsatte lite längre ner . GBG blev mitt stopp :) Där jag bara var i 2 timmar , köpte mig ett par brillor + linnen och en ring . Min första ring , nice va den då faen . Efter min "långa" tripp i Gbg helt själv bestämde jag mig för att dra hem .

Kul folk i tåget . Noooooooooot ! Första och sista gången jag sitter där var man kan typ sitta 5 stycken i en liten egen "kupè" . Jag tänkte feeett nice nu sitter jag själv i min lilla kupè . Men nej då sen kom en farfar och frågade om det var ledig jag bara ja . Sen blev det fullt hahah . En jävel hade med sig sin fula katt , den bara mjaaaaaaau mjaaaaau . Jag tänkte dacu ti ja mjau ! Somnade nästan så jag höll på och missa Thn . När jag skulle av slängde jag mig över både farfar,blue eyes,chokoladna,stroppen o den fina lilla katten (y)

Nu känner jag mig seg , väntar på Ballar av stål sen blir det söööv . Imorgon väntar en ny vecka med jobb :D



Lipz i Torsdags . Amanda , Ilda , Elena & Ja .

47 days .

... tills det bär av till finast Serbien . Längtar riktigt rejält faktiskt , var bara där 2 veckor förra året . För jag höll på med mitt körkort som var värt varje liten minut :) Så nu ska det bli nicenice . Ska vara borta i 10dagar :) sen blir det hem till Sweden där sommarjobbet på Gina väntar . Pinsamt och säga med det är mitt första sommarjobb . Har alltid blivit att man åker ner på somrarna , det är enda chansen . Min praktik på Ginatricot fortsätter som vanligt , är lika roligt att gå dit nu som det var första dagen . Alla är verkligen helt underbara [v] .

Det blir en ganska lugn helg nu . Imorgon ska jag till Iky , ska försöka slå henne i wii men vi får väl se . Haha ! Söndag blir en vilodag o sen Ballar av stål .

Måndag : Praktik
Tisdag : Praktik
Onsdag : Möte m Lars , Göra pass + hälsa på i skolan .
Torsdag : Praktik
Fredag : Praktik + löning ;)

Igår blev det Lipz med Ilda , Elena & Amanda . Det var nicigt :) Träffade en del roligt folks + arap pappor on the dancefloor :D Hello Daddy liksom . VIK ! Sen blev det ett "litet" skrik också som jag kanske kommer vara känd för . Skoj :D





Fick just ett mail på Face av syrran . Hon frågade om det var våran flagga i en video som var ute på you . Jag kikade på den o givetvis hade hon ju inte feeeeel :P Det känns så fett . Mäktigt !


RSS 2.0